We moeten nog tot maandag wachten op de echte persconferentie van Nokia, maar ze zijn al gelekt. De Nokia Lumia 520 en de Nokia Lumia 720. De persfoto’s van de toestellen verschenen onlangs op Twitter.

Beide toestellen zullen draaien op Windows Phone 8 van Microsoft. De 720 is het high-end model van de twee en moet draaien op een dual-core 1GHz CPU met 512MB RAM. Daarnaast krijgt dit toestel een 4.3 inch display, een 5 megapixel camera en 8GB opslagruimte.

Nokia-Lumia-720

De Nokia Lumia 520 is budgetvriendelijker, maar van dit toestel is nog weinig informatie gelekt.

Nokia-Lumia-520-

Foto’s afkomstig van @evleaks.

Nokia-Lumia-520

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.