Op het Mobile World Congress zijn de Acer Liquid E1 en de Acer Liquid Z2 gepresenteerd. Beide toestellen zijn Android 4.1.1 smartphones met Acer’s eigen Liquid interface. Daarnaast zijn beide toestellen voorzien van speakers onder en boven het scherm. Ideaal voor stereogeluid tijdens films en games.

Acer Liquid E1

De E1 draait op een dual-core 1GHz CPUmet 1GB aan RAM werkgeheugen. Hij is voorzien van een 4.5 inch IPS display met een resolutie van 540×960 pixels. Dat is 245 pixels met inch. Je krijg 4Gb aan opslagruimte en een MicroSD slot.

De Liquid E1 is voorzien van een 5 megapixel camera met de mogelijkheid om filmpjes in 720p HD te schieten.

Acer Liquid Z2

De Z2 draait op een single-core 1GHz CPU met slechts 512MB RAM werkgeheugen. Daarmee is de Z2 een nieuw budgettoestel binnen de Liquid-lijn van Acer. Ook hier krijg je slechts 4GB aan opslagruimte, maar wel weer met een Micro-SD slot.

Acer Liquid Z2

Beschikbaarheid

Acer geeft aan dat de toestellen in maart verkrijgbaar zijn, maar of dat ook in Nederland zal zijn is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.