Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eredivisie Live nu als app op Philips Smart TV

Eredivisie Live is voortaan als app beschikbaar op het Smart TV platform van Philips/TPVision. Met de app is het mogelijk om live de wedstrijden uit de eredivisie te volgen. De app bevat ook de nodige gratis content.

Zo kun je via de app gratis naar de samenvattingen kijken en de ranglijsten van het voetbal checken. Koop je voor tien maart een nieuwe Smart TV van Philips, krijg je zelfs een tegoed om tien wedstrijden gratis te bekijken. Dit moet dan wel een TV uit de 6000-, 7000-, 8000-, of 9000-serie zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.