Na een succesvolle lancering begin december in Canada, heeft Nintendo nu aangekondigd dat de Wii Mini ook in Nederland verkocht gaat worden. Het idee is om met de Wii-Mini een goedkope variant van de Wii te kunnen verkopen.

Het pakket van de Wii-Mini bestaat uit de Mini console en een rode Wii-Mote Plus met een bijpassende rode Nunchuck controller.

Wii Mini

De hardware van de Wii-Mini verschilt nogal met dat van de Wii. Zo is de frontloading DVD-speler in de Wii console vervangen voor een goedkopere toploader en ook de internetfuncties zijn uit de console verwijderd. Online spelen zit er dus niet in evenals het aanschaffen van games en DLC uit de Nintendo eShop.

Wii-Mini Packshot

Beschikbaarheid

De Wii-Mini ligt vanaf 22 maart in de schappen. Tegelijkertijd verschijnen Mario Party 8 en Wii Sports Resort op dat moment in de Nintendo Selects serie waardoor deze twee games ook goedkoper te krijgen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.