Sound Cylinder is een 2.1 stereoset voor je tablet of laptop

Voor tablets en laptops zijn externe speakers essentieel als je een fatsoenlijk geluid in je kantoor of slaapkamer wenst. Helaas komt het maar weinig voor dat deze ook functioneel zijn. Met de Sound Cylinder van Definitive Technology lijkt dit te veranderen.

De speaker is namelijk niet alleen op je tablet of laptop te klikken, hij doet ook nog eens dienst als standaard. Doordat het kliksysteem universeel is, maakt het niet uit welke tablet of laptop je hebt.

Definitive Technology Sound-Cylinder-Layout

De sound cylinder is een volledig 2.1 systeem. Je krijgt dus een speaker voor links en rechts, aangevuld met een kleine woofer voor de lage tonen. Een slimme zet die een behoorlijk goed geluid op moet leveren. Natuurlijk levert Definitive Technology er ook nog een handig tasje bij.

Definitive Technology Sound Cylinder Standaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events