GadgetGear.nl

Sound Cylinder is een 2.1 stereoset voor je tablet of laptop

Voor tablets en laptops zijn externe speakers essentieel als je een fatsoenlijk geluid in je kantoor of slaapkamer wenst. Helaas komt het maar weinig voor dat deze ook functioneel zijn. Met de Sound Cylinder van Definitive Technology lijkt dit te veranderen.

De speaker is namelijk niet alleen op je tablet of laptop te klikken, hij doet ook nog eens dienst als standaard. Doordat het kliksysteem universeel is, maakt het niet uit welke tablet of laptop je hebt.

Definitive Technology Sound-Cylinder-Layout

De sound cylinder is een volledig 2.1 systeem. Je krijgt dus een speaker voor links en rechts, aangevuld met een kleine woofer voor de lage tonen. Een slimme zet die een behoorlijk goed geluid op moet leveren. Natuurlijk levert Definitive Technology er ook nog een handig tasje bij.

Definitive Technology Sound Cylinder Standaard

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten