Samsung Introduceert de NX300 Systeemcamera

Samsung heeft vandaag een nieuwe stap in cameraland gezet. Met de introductie van de NX300 zet Samsung een nieuwe systeemcamera neer voor de professionele fotograaf. Daarnaast is het een camera die in staat is om met een enkele 45mm lens 3D foto’s te maken.

De magie van 3D zit in de nieuwe NX 45mm F1.8 2D/3D lens. Deze laat je foto’s en video’s in 2D en 3D vastleggen. Met de mogelijkheid om video’s op te nemen via deze lens, zet Samsung een unieke stap.

Samsung NX300 Display

De Samsung NX300 zelf wordt geproduceerd in een witte en zwarte uitvoering. Beiden voorzien van een retro design. In de body van deze systeemcamera’s ligt een 20.3 megapixel APS-CMOS sensor. De nieuwe autofocus van Samsung werkt daarnaast in 1/6000ste van een seconde waardoor je weinig kans hebt een moment te missen. Het ISO-bereik van de NX300 is 100-25.600. Hierdoor is de camera ook bij weinig licht nog bruikbaar.

Natuurlijk heeft Samsung ook deze NX300 camera’s uitgerust met WiFi. Hierdoor zijn foto’s direct naar jouw smartphone of tablet over te zetten. Daarnaast kun je foto’s vanuit de camera rechtstreeks op Facebook plaatsen.

Samsung NX300 Flash

Beschikbaarheid

De Samsung NX300 ligt vanaf April in de winkel en kost €799.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram