Meer dan 100.000.000 Galaxy S (II-III) toestellen verkocht

Dat Samsung’s Galaxy S smartphones populair zijn, dat wisten we al. Inmiddels heeft Samsung ons vol trots laten weten dat de Koreanen wereldwijd maarliefst 100.000.000 smartphones uit de Galaxy S range hebben verkocht.

Het gaat daarbij om de verkopen van de originele Galaxy S, de Galaxy S II en de nieuwste Galaxy S III. Die laatste heeft trouwens al 40.000.000 verkopen op haar naam staan. De eerste Galaxy S kwam in juni 2010 op de markt. Samsung heeft er dus grofweg twee en een half jaar voor nodig gehad om deze mijlpaal te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events