Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hij komt er, de Android GameStick

We hebben weer een game console op Kickstater die eraan zit te komen. Na de Ouya is het nu tijd voor de GameStick. Een Android console die op Kickstarter, in 24 uur tijd, aan het minimale sponsorbedrag wist te komen.

De Android GameStick heeft qua uiterlijk wel iets weg van de Wii hardware van Nintendo. In de controller (waarvan je er twee aan kunt sluiten) is daarnaast ruimte voor de HDMI stick waar de Android console op draait. Dat ruimte dus lekker op ;-).

De Android GameStick krijgt qua specs een 1.5 Ghz dual-core CPU mee met 1GB aan RAM geheugen. Voor opslag is 8GB beschikbaar. Natuurlijk maakt hij verbinding via WiFi en Bluetooth 4.0. Op de stick is Android 4.1 geïnstalleerd.

Wil je bij de eerste eigenaren horen, dan kun je nu nog investeren in het Kickstarter project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.