Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Garmin komt met het Approach S2 horloge voor golfspelers

Wanneer je de Approach S2 van Garmin koopt, zit dit sporthorloge voor golfers al volgeladen met de data van 30.000 golfvelden wereldwijd. Deze dat is meteen beschikbaar zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten.

De Approach S2 meet afstand tot begin, midden en eind van de green en toont afstandsbogen en dogleg afstanden in één oogopslag. De nieuwe geïntegreerde digitale scorecard zorgt ervoor dat spelers hun slagen bij kunnen houden gedurende de ronde. Het nieuwste lid van de Garmin golf range is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren en heeft een modieus, maar functioneel design. Het horloge kan door zijn vorm iedere dag gedragen worden en is een goed geïnformeerde partner op golfbanen over de hele wereld voor zowel mannelijke en vrouwelijke golfspelers.

Beschikbaarheid

Garmin verkoopt de Approach S2 in het wit, zwart en paars/wit. Hij ligt in maart in de winkel en gaat dan €249 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.