Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Eindelijk 128GB opslagruimte op de iPhone en iPad?

Sinds de retina revolutie bij Apple maken app bouwers massaal apps de alle resoluties van de iPhones, iPod Touch’es en iPad’s ondersteunen. Gewoon omdat het bijhouden van één bestand een stuk gemakkelijker is dat een bestand voor ieder type apparaat. Het gevolg? 32GB is echt het minimum als je een liefde voor apps hebt en wil je ook nog kranten en tijdschriften lezen, ontkom je niet aan 64GB voor je iPad. We hebben dus een enorm ruimtegebrek!

Gelukkig ontdekte ontwikkelaar iNeal in een beta van iOS 6.1 een vermelding die verwijst naar de ondersteuning voor 128GB aan opslagruimte. De kans is dus aanwezig dat Apple ons dit jaar meer ruimte gaat gunnen, al zou ik dan liever zien dat Apple enkel nog de varianten 64GB, 128GB en 512GB aanbiedt. Voor de prijs moet het toch kunnen ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.