Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Video’s direct delen met Samsung’s nieuwste camcorders

De NX toestellen van Samsung stelden je al in staat om video’s via WiFi te delen. De nieuwste camcorders van Samsung kunnen nu hetzelfde kunstje.

Tijdens de CES introduceerde Samsung de HMX-QF30 en de HMX-F90. Beide camcorders zijn uitgerust met WiFi waardoor het mogelijk is om opnames direct te delen. Daarnaast is de HMX-QF30 in staat om via zijn WiFi verbinding live te streamen.

Samsung HMX-F90

De HMX-F90 is uitgerust met een 52x optische zoom en een 5 megapixel CMOS sensor. Daarnaast is het mogelijk om direct vanuit deze camera time-lapse filmpjes te maken. Normaal zet je hiervoor vele honderden foto’s op een rij, maar deze camera maakt het filmpje gewoon meteen. De camcorder is uitgerust met een 2.7 inch LCD scherm.

Samsung HMX-QF30

De HMX-QF30 is uitgerust met 20x optische zoom en een 5 megapixel CMOS sensor. De camcorder is uitgerust met een 2.7 inch LCD scherm. Om livestreams op te zetten, heeft Samsung in de ontwikkeling van de HMX-QF30 samengewerkt met Ustream. Op die manier is de HMX-QF30 ook als anti-inbraakcamera in te zetten.

Samsung QF30 Voorkant

Beschikbaarheid

De Samsung QF30 en de HMX-F90 liggen in februari in de winkel. De QF30 gaat €329 kosten. Voor de HMX-F90 betaal je €199.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.