Sony gaat zijn TV gamma van een flinke update voorzien. De nieuwe TV’s van Sony worden voorzien van een nieuwe techniek genaamd Trilominos en nieuwe technieken om met smartphones en tablets om te gaan.

Triluminos is een nieuwe techniek voor de verbetering van het beeld. Deze techniek gaat in de nieuwe X900 en W90 TV’s geïntroduceerd worden.

Ook de W80, W60 en W65 series krijgen een upgrade waardoor ze betere beelden neer kunnen zetten. Deze zal echter minderwaardig zijn aan de nieuwe Triluminos techniek van Sony.

Verder wordt de integratie tussen de Sony TV’s en Android een stuk beter. Sony introduceert hiervoor de One-Touch remote. Hiermee wordt het mogelijk om via de smartphone de TV aan te sturen. Je kunt bijvoorbeeld door de programmagids bladeren en aangeven wat de TV op moet nemen, of gewoon zappen natuurlijk. Het hele One-Touch krijgt daarnaast vorm door de integratie van een NFC chip in de afstandsbediening (te zien op bovenstaande foto). Voor moderne Android smartphones is het een kwestie van op de afstandsbediening tikken om direct verbinding te leggen. Slim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.