Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Pioneer komt met 3 draadloze speakers

Pioneer heeft tijdens de CES maarliefst drie nieuwe draadloze speakers voorgesteld. Allemaal geoptimaliseerd voor gebruik met smartphones, tablets en computers en uitgerust met eerste klas componenten.

XW-BTS3

De Pioneer XW-BTS3 (foto bovenaan) bevat aan de bovenkant een 30-pins dock voor iOS apparaten. De speaker is gemaakt van hout om zo een goed geluid te kunnen bieden. De compacte 30 watt speaker is voorzien van bass-reflex poort en twee 7.5CM full-range speakers.

De XW-BTS3 is voorzien van een afstandsbediening en een video uitgang. Daarmee is het ook mogelijk om deze speakerdock aan je TV te hangen.

XW-BTS1

De Pioneer XW-BTS1 is de meest compacte speaker uit het nieuwe aanbod van Pioneer. De speaker is uitgerust met twee 5CM luidsprekers en een bass-reflex poort. Aan de bovenkant is ruimte gemaakt voor de bediening van de speaker.

Pioneer XW-BTS1

XW-BTS5

De Pioneer XW-BTS5 lijkt van geen kant op de bovenstaande speakers, maar dat hoeft ook niet. Dit is namelijk een serieuze stereo speakerset van Pioneer. De 50 Watt set is uitgerust met 25mm soft dome-tweeters en 10CM woofers. Daar komt dus een heel ander geluid uit.

Pioneer XW-BTS5

Beschikbaarheid

De Pioneer XW-BTS1 is verkrijgbaar in het wit en in het zwart. De speaker kost €89. De XW-BTS-3 speakerdock kost €139. Van de XW-BTS5 is geen prijs gecommuniceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.