Kingston heeft tijdens de CES een nieuwe, razendsnelle USB 3.0 stick aangekondigd. Het gaat om een nieuwe stick met de spannende naam DataTraveler HyperX Predator 3.0. Nog veel spannender is het formaat waarin hij wordt gemaakt. Kingston levert de stick met 1TB aan opslagruimte!

De DataTraveler HyperX Predator 3.0 behaalt leessnelheden van 240MB/s en schrijfsnelheden van 160MB/s. Snelheden die voor USB 3.0 enorm netjes zijn. De behuizing is van verzinkt metaal wat de stick schokbestendig maakt.

Kingston DataTraveler HyperX Predator 3.0 Stick

Beschikbaarheid

Kingston produceert de DataTraveler HyperX Predator 3.0 met 512GB en 1TB aan opslagruimte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.