Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Innergie introduceert de mobiele PocketCell Duo accu

In navolging van het succes van de Innergie PocketCell, heeft Innergie tijdens de CES in Las Vegas de Innergie PocketCell Duo geïntroduceerd. De tweede USB poort is niet de enige verbetering aan de mobiele accu.

Innergie PocketCell Duo

De nieuwe PocketCell Duo heeft twee 2.1 ampere USB poorten waarmee apparaten lekker snel geladen kunnen worden. De accu heeft in een laadcapaciteit van 6.800 mAh beschikbaar om jouw gadgets te laden.

Innergie PocketCell Duo

De originele PocketCell stond al bekend om de grote capaciteit ten opzichte van het kleine formaat. Bij de duo is dit niet anders. De Duo meet 93.3mm lang, 42,2mm breed en 23mm hoog. Onderstaand een vergelijking van de capaciteit die de PocketCell Duo beschikbaar heeft ten opzichte van populaire gadgets.

Innergie PocketCell Duo Vergelijking

Beschikbaarheid

Innergie heeft nog geen uitspraken over de prijs van de PocketCell Duo gedaan. Hij wordt in het tweede kwartaal van 2013 verwacht.

Eén reactie

  1. Waar is de Innergie Pocket Cell te koop..??
    Ik had er een, op Schiphol Tax free gekocht, maar ben hem kwijtgeraakt en kan nergens vinden waar te koop..gezocht op internet maar zie alleen op buitenlandse sites te koop..
    Graag antwoord, bedankt alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.