CES: Corsair introduceert de Flash Voyager GT Turbo

We hebben deze week al heel wat productaankondigingen van Corsair gezien, maar USB sticks zaten hier nog niet tussen. Ook op het gebied van USB sticks heeft het bedrijf toch best wel wat te melden. Corsair komt namelijk met de Flash Voyager GT Turbo. Als we Corsair mogen geloven, de snelste USB 3.0 stick ter wereld.

Corsair bouwt de sticks in de smaken 32GB, 64GB en 128GB. De sticks zitten in een metalen behuizing en hebben een kaploos ontwerp. De leessnelheid van de sticks loopt op naar 260MB/s terwijl de schrijfsnelheid 235MB/s bedraagt.

Beschikbaarheid

De Flash Voyager GT Turbo 32GB heeft een adviesprijs van $49,99. Voor $89,99 krijg je de 64GB uitvoering en voor $179,99 haal je de 128GB versie in huis. De sticks zijn vanaf februari verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram