Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Belkin’s Thunderstorm verandert films op de iPad

Belkin heeft vandaag haar nieuwste speaker uit de doeken gedaan. Het gaat om de Belkin Thunderstorm. Een nieuws speakersysteem dat speciaal is ontwikkeld voor iedereen die de iPad graag gebruikt om series en films te kijken.

Belkin heeft dis speakersysteem samen met Audify ontwikkeld om een zo goed mogelijk geluid in een zo klein mogelijke behuizing te proppen. Daarnaast gebruikt Belkin een speciale app om het geluid verder te optimaliseren.

De Thunderstorm is een cover die aangesloten wordt op de 30-pins connector van de oude iPad’s, of de lightning connector van de nieuwe iPad’s waardoor deze een optimale verbinding heeft. Daarnaast krijg je er een speciale uitvoering van de Smart Cover bij die op de Thunderstorm is afgesteld.

Belkin Thunderstorm Exploded View

Beschikbaarheid

De 30-pins versie van de Thunderstorm (G3A1000) ligt in februari in de winkel. De Lightninguitvoering (G3A2000) laat tot het voorjaar op zich wachten. In beide gevallen kost deze speaker €229,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.