CES: Belkin Introduceert de WeMo Lichtschakelaar

We schreven al eerder over de WeMo producten van Belkin. Dit zijn handige schakelaars die je kunt gebruiken om vrijstaande lampen en andere apparaten vanaf het internet te bedienen, of gewoon via de smartphone. Belkin voegt nu een nieuw product toe.

Het gaat om de WeMo inbouwschakelaar. Deze kun je gebruiken om ook jouw standaard verlichting via WeMo te schakelen. Naast directe aansturing, is het ook mogelijk om de schakelaar op bijvoorbeeld e-mail te laten reageren. Handig voor wanneer je aan de andere kant van de wereld zit, en toch even een lampje aan wilt doen.

Beschikbaarheid

In eerste instantie zal de inbouwschakelaar alleen werken met iOS smartphones en tablets, maar Belkin werkt ook hard aan ondersteuning voor Android 4.0. De WeMo schakelaar ligt deze zomer in de schappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.