Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Belkin introduceert de NetCam HD en NetCam WiFi met nachtzicht

Tijdens de CES introduceert Belkin twee nieuwe netwerkcamera’s waarmee je het huis in de gaten kunt houden. Het gaat om de NetCam HD en de NetCam WiFi met nachtzicht.

Belkin NetCam WiFi met nachtzicht (F7D7601)

De F7D7601 beschikt over nachtzicht doordat de camera omringd is door 8 infrarood LED’s. De groothoeklens is ideaal voor kleine ruimten en de camera kan worden ingesteld vanaf iedere smartphone of tablet. Je hebt geen computer nodig.

De camera kan meldingen van beweging maken via de ingebouwde ondersteuning voor e-mail en beelden rechtstreeks op jouw mobiele apparaat opslaan. De camera bevat ook een microfoon om mee te luisteren naar wat er gebeurd. De NetCam app voor deze camera is natuurlijk gratis te downloaden op iOS en Android.

Belkin NetCam HD WiFi (F7D7602)

De F7D7602 is ook een WiFi camera met nachtzicht, maar dan in 720p HD kwaliteit. Ook deze camera bevat een microfoon om mee te kunnen luisteren en een groothoeklens voor kleine ruimten. Instellen kan ook met een smartphone of tablet en ook deze camera kan meldingen geven op basis van beweging.

Belkin NetCam F7D7602

Beschikbaarheid

De NetCam F7D7601 ligt in april in de schappen voor €129,99. De NetCam HD F7D7602 ligt in juni in de winkel, maar heeft nog geen adviesprijs meegekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.