Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Asus Lanceert de Vivo Tab ME400C

Denk je aan Asus en tablets, dan denk je natuurlijk aan de Transformer. Een Android tablet met toetsenbord. Dat Asus ook met Windows 8 RT overweg kan, laat het bedrijf zien met de introductie van de Vivo Tab ME400C in Nederland.

De Vivo Tab is slechts 9.7mm dit en weegt 580 gram. Daarvoor krijg je een 10.1 inch IPS LED display met een 1366×768 resolutie. Het scherm beschikt over 5-punts multi-touch en kan op de TranSleeve worden geklikt voor iedereen die er graag een toetsenbord bij wilt.

De Vivo Tab wordt aangedreven door een Intel Atom Z2760 dual-core CPU en hij gaat 9,5 uur mee op een enkele acculading. Aan de achterkant zit een 8 megapixel camera die Full HD kan filmen en aan de voorkant krijg je 2 megapixels voor o.a. Skype.

Asus Vivo Tab ME400C Wit

Beschikbaarheid

De Asus Vivo Tab ME400C is nu verkrijgbaar in het zwart of in het wit. Het 64GB WiFi model kost €499. De TranSleeve komt eind deze maand, maar de prijs van deze accessoire is nog onbekend.

Eén reactie

  1. de prijs van de transleeve met toetsenbord komt waarchijnlijk rond de 129 euro te zitten.
    ik heb zelf de tablet besteld en zal hem waarschijnlijk vandaag of morgen binnen krijgen.
    ik zal even door moeten sparen voor deze transleeve.
    ik heb gekeken naar tijdelijke alternatieven, zo heb ik voor 40 euro bij de intertoys een mooie witte case gezien met ingebouwde usb keyboard, hier zal je dus een verloop stukje voor bij moeten halen van usb naar micro usb.
    dit vind ik te duur voor een tijdelijke oplossing.
    dus haal ik gewoon tijdelijk bij de action een standaard van 2 euro en een sleeve heb ik nog van mijn oude eee-PC en een goedkoop klein toetsenbordje voor verslagen etc.
    duur maar mooi deze transleeve dus ik ga sparen, en dan heb ik het helemaal compleet met originele producten, dat vind ik toch wel heel mooi, wit tabje met blauw transleeve is mijn doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.