Apple komt met een kleinere Apple TV

Ook dit jaar mogen we weer een Apple TV verwachten, en ook dit jaar zal het niet een echte TV betreffen. Tenminste, niet als we de laatste vondst bij de FCC mogen geloven.

Hier doken de heren van Engadget documenten op waarbij een kleinere Apple TV te zien is. Oké, het verschil is marginaal, maar toch. Deze vondst bevestigd in ieder geval wat we binnenkort van Apple mogen verwachten.

In de iOS 6.1 update die Apple deze week heeft verstrekt werd ook al een verwijzing naar een nieuwe, onbekende, Apple TV gevonden. Ook werd bekend dat deze zeer waarschijnlijk gebruik maakt van Apple’s A4X CPU en een nieuwe antenne meekrijgt. Het modelnummer is A1469.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.