Sony’s Xperia Z in januari al te koop?

De geruchten over de specs hadden we al geplaatst, maar nu hebben we wederom nieuws over de Xperia Z. Je weet wel, het eerste echte high-end toestel waar Sony Mobile mee gaat komen.

In januari zal Sony Mobile de Xperia Z tijdens de CES presenteren. Een Chinese website weet te melden dat het toestel dezelfde maand al in de schappen moet liggen. Een week na de start van de CES (8 januari).

De Xperia Z krijgt een 5 inch display met een Full HD resolutie van 1080x1920 pixels. Dat is een pixeldichtheid van 441 pixels per inch en dat ligt een stuk hoger dan dat van de iPhone. Het geheel moet worden aangedreven door een 1.5 Ghz quad-core CPU met een Adreno 320 GPU en 2GB aan RAM geheugen. Natuurlijk mag een 13 megapixel CMOS camera niet ontbreken.

Als Sony Mobile de Xperia Z net zo gebruiksvriendelijk weet te maken als de Xperia V, dan hebben we een absolute knaller in aantocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram