Philips Introduceert de SoupMaker

Blenders zijn leuk, maar blenders die er meteen een echte soep van maken… tsjah, dat is dus echt handig. Ook Philips komt nu met een SoupMaker op de markt en daarmee heb je het voorgerecht voor het kerstmaal echt snel klaar ;-).

Soep maken met de SoupMaker gaat buitengewoon snel en gemakkelijk. Je stopt de ingrediënten in de 1.2 liter kan van de SoupMaker en geeft aan of je een gladde of juist boerensoep wenst. Daarna gaat de SoupMaker 20 minuten aan de slag om jouw daarna je soepje te serveren.

Naast het maken van soepen, kan de SoupMaker ook gebruikt worden voor het maken van compotes, jam of smoothies. Je krijgt er ook een boekje met 30 recepten bij.

Beschikbaarheid

De Philips SoupMaker ligt nu in de winkel voor €109,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Philips Introduceert de SoupMaker”

  1. ik ben zeer tevreden.gepureerde soepen zijn heerlijk!boernkippensoep is wat waterig. is die te binden??en hebt U nog andere recepten? bruinebonensoep en andere peulvruchten?
    breng mij in contact met iemand die wil experimenteren...dan geven wij dat door.bevordert de verkoop!!waar dient die laatste knop(handmatig) voor??

    bij voorbaat dank! régine

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram