Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mirror Case Laat je Horizontaal Fotograferen (iPhone)

Soms is het niet handig om je iPhone overeind te moeten houden om een plaatje te schieten. De mirror Case zou dan een uitkomst kunnen zijn. Een kleine spiegel in de dikke verandert de kijkrichting van je camera.

Met de case is het hierdoor mogelijk om de iPhone plat te houden wanneer je een foto of filmpje schiet. Het enige nadeel is wel meteen dat je hem alleen overeind kunt houden terwijl je fotografeert en filmt. Daarnaast kan de oriëntatie van de uiteindelijke foto niet kloppen, maar dat pas je natuurlijk gemakkelijk aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.