LG Vernieuwt de Magic Remote

In 2010 introduceerde LG haar Magic Remote. Een afstandsbediening die het leven met een Smart TV enorm moest veraangenamen. Het enige nadeel? Hij werkte ook echt alleen met die Smart TV. De rest van jouw apparaten bleven om hun eigen afstandsbediening vragen.

Met de nieuwste verzie van de Magic Remote maakt LG eindelijk de sprong naar een universeel leven. Natuurlijk is de afstandsbediening nog steeds gefocust op het Smart TV platform van LG zelf, maar je Blu-Ray speler en 7.1 speakersysteem zijn nu ook welkom in de wereld van LG.

LG Magic Remote

Ook de algemene besturing van de Magic Remote is onder handen genomen. Je kunt naar zenders navigeren door het cijfer in de lucht te tekenen, maar ook de spraakherkenning is beter geworden. Daarnaast zijn er meer manieren om te scrollen waardoor je bijvoorbeeld in Google Maps niet alleen kunt swypen, maar ook zoomen. Met andere woorden, een grote stap vooruit.

Beschikbaarheid

De nieuwe Magic Remote verschijnt in het voorjaar en wordt geleverd bij nieuwe Smart TV’s van LG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events