Kringloopcentrum verandert banken in iPad hoezen

Het gemiddelde kringloopcentrum blijkt met een groot probleem te zitten. De centra hebben dikwijls bankstellen staan waar ze niets mee kunnen omdat de zitvlakken versleten zijn. Het centrum in Vaassen heeft daar een oplossing voor bedacht.

Omdat de zijkanten van de banken dikwijls uit goed leer bestaan, gaat het kringloopcentrum hier hoezen voor de iPad van maken. Het centrum weet immers dat er veel gebruikers zijn die hun platte computer graag met een stukje leder aankleden, en daar ook nog wat voor over hebben.

Het kringloopcentrum gaat de hoezen laten maken door mensen met een beperking en aanbieden via Marktplaats. Wanneer de eerste lading online gaat is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram