Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Komt Apple met een Siri Horloge?

De Apple TV laat nog steeds op zich wachten, maar nu de iPad Mini een feit is, moet het volgende wonder een horloge worden. Een horloge met Siri erop.

Met de introductie van de iPod Nano, vlogen de speciale horlogebandjes als warme broodjes over de toonbank. De functie was zelfs zo populair dat Apple de klokapp op de iPod Nano meer verschillende wijzerplaten meegaf om aan de vraag te voldoen.

Nu de nieuwe iPod Nano’s te groot zijn geworden om als horloge gebruikt te worden, gaat men er vanuit dat het een bewuste tussenstap is tot de introductie van een echt horloge van Apple.

Apple Horloge

Het nieuwe horloge van Apple zou een chipset van Intel mee moeten krijgen en een 1.5 inch OLED display van RiTdisplay. Deze combinatie is niet vreemd. OLED gebruikt zeer weinig energie evenals Bluetooth 4.0 waar Intel de chipsets voor zou kunnen leveren. Een echt eigen processor en OS hoeft niet nodig te zijn, zo bewees Sony Mobile met haar Smart Watch. Android gebruikers kunnen hiermee al langer een horloge gebruiken om hun smartphones mee te bedienen en andersom.

Door het horloge vooral met Siri te laten samenwerken, zou het perfect bijdragen aan het iOS ecosysteem dat Apple al met de iPhone en iPad heeft neergezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.