Jouw iOS als DSLR Remote met de PhotoJoJo

Iedere gebruiker van een DSLR camera die weet dat trillingen een foto enorm kunnen verpesten. Zelfs trillingen van het indrukken van een knopje. Daarom zijn afstandbedieningen must-have accessoires voor amateurfotografen. Met de PhotoJoJo wordt het mogelijk om hier jouw iOS device voor te gebruiken.

De PhotoJoJo maakt voor de fysieke verbinding gewoon gebruik van de 3.5mm audio aansluiting op je toestel, wat suggereert dat dit ook op andere toestellen werkend te krijgen moet zijn.

De app op jouw iPhone, iPod Touch of iPad zorgt er dan voor dat de camera een shot maakt wanneer jij dat wilt. Dat kan op basis van een druk op het scherm, maar ook op basis van andere omstandigheden. Denk aan bewegingen die jouw iOS device waar kan nemen, of bij bereik van een bepaald geluidsniveau. Daarnaast is het ook mogelijk om te timen om zo timelapse filmpjes te kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events