Onderzoeksbureau GfK beeft becijferd dat Nederland inmiddels 4.3 miljoen tablets telt. In 2012 kwamen er maarliefst 2.5 miljoen gebruikers bij en dat maakt de tablet één van de betere markten voor retailers.

Met een marktaandeel van 60% blijven de iPad’s ongekend populair, maar ook Samsung wint terrein. Samsung neemt met 9% de tweede plaats in.

Ook de smartphone doet het goed. In 2012 groeide die markt met 1 miljoen gebruikers naar 7 miljoen terwijl 13% van de Nederlanders tegenwoordig ook over een eReader beschikt. 47% van de Nederlanders heeft 3 of meer apparaten waarop ze internet (kunnen) gebruiken.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.