Even lekker poken? Dat kan dubbelzinniger zijn dan je denkt. Met de app Poke lanceert Facebook een concurrerende app voor Snapchat. Die laatste is vooral bekend om de vieze berichtjes ;-).

Het idee is namelijk dat de app, de verzonden berichtjes kort na ontvangst weer van het toestel zal verwijderen. De houdbaarheid van een verzonden bericht is 1 tot 10 seconden. Je kunt vanalles versturen, van foto’s tot video’s. Zodra de app het beeld verwijderd, is het ook nooit meer terug te halen.

Ik hoor je al denken, dan maak je toch gewoon een screenshot? Dan kan… maar daar krijgt de persoon aan de andere kant meteen een melding van. Dus dat is dan zeer waarschijnlijk ook de laatste screenshot die je zult maken ;-). De app is gratis, maar op dit moment alleen voor de iPhone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.