Apple Verhuist Mac Mini Productie naar de VS

Al jaren produceert het Chinese Foxconn de producten voor Apple, maar de twee zijn van plan om een deel van de productie naar de VS te verplaatsen. De eerste productielijn die verplaatst is die van de Mac Mini.

Mac Mini

Hoewel het gerucht gaat dat Apple zo af wilt rekenen met de klachten over de werkomstandigheden, kan het ook zo zijn dat het economische klimaat het toestaat om ook in Amerika goedkope arbeiders te vinden. Foxconn heeft al langer fabrieken, maar deze staan toch vooral in Zuid Amerika waar het de lonen al heel lang erg laag liggen. Ook in de VS, zal Apple gebruik maken van fabrieken die in bezit zijn van Foxconn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram