Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Wii U – Na de Update

Voor iedereen die het nog moet doen, hebben we alvast een kijkje van wat je krijgt wanneer je de Wii U van de verplichte update hebt voorzien.

De update voert niet alleen wat bugfixes door, maar je krijgt ook toegang tot een berg nieuwe apps. Wat denk je van de Miiverse, Wii U Chat, YouTube Player, UPlay, de eShop en natuurlijk een volledige internetbrowser? Lijkt me de moeite waard.

De eShop bevat trouwens niet alleen minigames die je naar binnen kunt trekken. Als je net die ene vette game bent vergeten mee te nemen uit de winkel, is de kans groot dat je die gewoon kunt downloaden. De eShop bevat namelijk een groot deel van de games die ook in de winkelschappen liggen.

De eShop bevat natuurlijk ook trailers van alle releases, en een serie lanceringaanbiedingen. Met andere woorden, je kunt een aantal titels goedkoop naar binnen trekken.

Heb je de premium pack gekocht? Dan krijg je ook toegang tot Nintendo Network Premium. Je krijgt dan punten voor iedere aanschaf en deze zijn weer in korting op andere titels te converteren.

Een andere handige tool in de update is de mogelijkheid om gegevens van je oude Wii over te zetten. Na de systeemoverdracht zijn al jouw karakters en savegames op de Wii U te gebruiken. Dat is handig, want dan kun je die meteen op Marktplaats knallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.