Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Verander je iPad in een Echte Voetbaltafel

Mannen en voetbaltafels, het lijkt een ideale combinatie totdat we gaan samenwonen. Dan zijn die dingen te groot en mogen ze niet langer in de woonkamer blijven staan. Voor iedereen die hier last van heeft, heeft NewPotato een nieuwe iPad gadget ontwikkeld.

De nieuwe Classic Match Foosball tafel veranderd jouw iPad namelijk in een minivoetbaltafel. Compleet met ringetjes om analoog de scores bij te houden. Iedere kant krijgt daarbij vier handgrepen, net als bij een echte tafel. Wanneer we hem in Nederland kunnen kopen, is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.