Twelve South Komt met Macbook-vriendelijke, ergonomische Standaard

Een ergonomisch verantwoorde werkplek heeft het computerscherm op ooghoogte. Hiervoor zijn talloze standaards te vinden, maar geen van alle lijkt de schoonheidsprijs te winnen. Wanneer je er een MacBook op zet tenminste. Dan wil je toch iets van aluminium. Twelve South lijkt de oplossing te hebben gevonden.

Deze designers hebben namelijk een nieuwe hiRise standaard ontwikkeld waarmee de MacBook in stijl opgetild kan worden. Zelfs over het wegwerken van de bekabeling hebben de ontwerpers nagedacht. Esthetisch verantwoord ergonomisch werken dus.

Meer plaatjes en specs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.