Samsung Galaxy S IV Geruchten Duiken Op

Komend jaar verwachten we de Samsung Galaxy S IV van Samsung te zien. Misschien tijdens het Mobile World Congres, maar waarschijnlijk tijdens de CES in Las Vegas. Ongeacht wanneer de Galaxy S IV wordt gepresenteerd, de verwachtingen en geruchten spreken weer over een nieuw topproduct.

Octacore

Zo wordt verwacht dat Samsung de Galaxy S IV met de nieuwe octacore processor uit zal rusten. Deze nieuwe chip bevat feitelijk twee quad-core processors. De ene is energiezuinig geklokt op 1.2 GHz terwijl de tweede iets meer dan de accu vraagt en nog eens 1.8GHz toevoegt. Theoretisch levert dit een 40% snellere chip op dan de huidige processors van Samsung.

13 Megapixels

Een ander gerucht is dat Samsung de Galaxy S IV met een 13 megapixel camera uit zal rusten. Het wordt dus een echte megapixelknaller. Uiteraard zal de smartphone ook over LED Flash beschikken en Full HD video’s opnemen.

Groter Scherm

Een ander gerucht zegt dat de Galaxy S IV een nog groter scherm zal krijgen als dat van de Galaxy S III. Het zou om 4.99 tot 5 inch gaan. Daarmee is het scherm even groot als de Galaxy S 5.0 en slechts een halve inch kleiner dan dat van de Note II. De resolutie van het Super AMOLED display zou 1920×1080 worden. Met andere woorden, een Full HD scherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.