Roccat Lanceert de LUA Gamingmuis

Roccat heeft een nieuwe drie-knops gamingmuis ontwikkeld met een instelbare optische sensor. De maximale resolutie loopt op tot 2.000 DPI. Ideaal voor gamers en… iedereen die pixelperfect wil photoshoppen.

De nieuwe Lua bevat de nieuwe Pro Optic R2-sensor die voor de precisie van de muis zorgt. De DPI van deze sensor is instelbaar in de stappen 250, 500, 1.000, 1.250, 1.500, 1.750 en 2.000 DPI. Een speciale knop laat je zelfs tijdens het spel schakelen en dat is dan weer ideaal voor campers ;-).

Het V-vormige ontwerp van de Lua heeft nog een voordeel. De muis is namelijk door links- en rechtshandige gamers te gebruiken. De zijkanten van de muis zijn ontwikkeld om zweten zoveel mogelijk te voorkomen waardoor de muis comfortabel in de hand blijft liggen.

De muis is voorzien van een Roccat logo met arctic-blue verlichting. Daarnaast bevat het pakket software om de muis optimaal in te stellen.

Beschikbaarheid

De Lua ligt nu in de winkel voor €29,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events