GadgetGear.nl

Review: Apptivity Fruit Ninja (iPad)


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Apptivity Fruit Ninja met 1.5 sterren.

The Good
  • Sensei is een leuk poppetje

The Bad
  • Sensei is alleen in multiplayer te gebruiken
  • Die multiplayer is niet bijzonder

Angry Birds is niet de enige premium titel die Mattel heeft weten te striken voor een Apptivity makeover. Ook het populaire Fruit Ninja bevat nu extra gameplay wanneer je het Apptivity doosje aanschaft.

Unboxing

In de doos van Apptivity Fruit Ninja heeft Mattel een poppetje van de bekende Sensei gestoken. Daarnaast krijg je een kleine handleiding en een instructie over hoe je Fruit Ninja moet downloaden. Net als bij Angry Birds krijg je het spel niet gratis, maar zit de Apptivity functionaliteit al wel in de demo.

Spelen met Sensei

Via deze apptivity voeg je Sensei als speler toe aan Fruit Ninja. Er zit alleen een enorme beperking aan. Sensei speel je alleen in Multiplayer… De speler met Sensei kan dan fruit in jouw richting gooien om het spel nog moeilijker te maken.

Conclusie

Tjah, over deze toevoeging kan ik kort zijn… geen bal aan. Waar de andere Apptivity Games van Mattel tot nu toe echt iets toevoegen aan de games die je ermee speelt, doet Sensei dat alleen als je een tweede speler bij de hand hebt. Deze zal dus al snel in de kast verdwijnen. Of in de vensterbank, want het poppetje is wel leuk…

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.