Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Apptivity Cut The Rope (iPad)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Om Nom blijft cute
  • Om Nom voegt een compleet nieuw spel toe
  • Spel zit ook al in de demo

THE BAD

  • -

De laatste Apptivity game waar ik dit weekend naar kijk is wederom een grote titel voor Mattel. Het is de bekende puzzelgame Cut the Rope en de schattige Om Nom.

Unboxing

In de doos van deze apptivity vinden we een prachtige versie van Om Nom. Daarnaast krijgen we een korte handleiding en download instructies. Ook bij deze game krijg je Cut the Rope niet gratis, maar de demo bevat het speciale spel dat je met Om Nom kunt spelen. In dit geval krijg je dus echt niets extra wanneer je tot aankoop van de app overgaat.

Het Om Nom Spel

Wanneer je Om Nom in het menu van Cut The Rope op het scherm zet, activeer je een nieuw spel. Nu speel je met Om Nom om zoveel mogelijk snoep en ander lekkers op te vangen. Dit gaat steeds sneller en oneetbare dingen zoals spinnen maken het steeds moeilijker. Daarnaast bevat de game de nodige powerups die het valgedrag van alles weer beïnvloeden. Al met al een leuk spel.

Conclusie

Zeptolab is de enige ontwikkelaar die echt een compleet nieuwe game in de bestaande game heeft geplaatst. Wat mij betreft een geslaagde keuze, want deze Apptovoty geeft Cut The Rope echt een extra dimensie. Dat de demo ook al over deze game beschikt is ook mooi meegenomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.