Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Openbaart Nieuwe Geheimen New Super Mario Bros. U

We moeten nog tot het einde van de maand wachten, maar dan ligt New Super Mario Bros. U naast de Wii U in de winkels. Nu hebben we je met previews al veel informatie over deze nieuwe titel kunnen geven, maar de preview bleek beperkt. Nintendo heeft een hoop nieuwe details rondom de game vrijgegeven.

Missiestand

In missiestand krijg je een bepaalde opdracht mee om het level mee door te spelen. Zo moet je bijvoorbeeld een level afronden zonder een enkel muntje of zelfs de grond aan te raken.

Muntengevecht

Met maximaal vier spelers gaat het erom wie de meeste munten weet te verzamelen. Een vijfde speler kan via de Wii U Gamepad boostblokken plaatsen om daarmee de spelers te helpen om sneller door een level heen te komen.

Wereldkaart

Na Super Mario World (1992) is New Super Mario Bros. U eindelijk weer een titel met een eigen wereldkaart. De levels hebben geen nummers, maar namen en de kaart biedt talloze geheimen en manieren om levels over te slaan. Daarnaast geeft de kaart de ruimte om berichten van andere spelers te lezen.

Nabbit

Nieuw is ook de aanwezigheid van Nabbit in New Super Mario Bros. U. Dit wezen steelt regelmatig items van Toad. Jij mag dan op hem jagen en hem proberen te vangen. Lukt dit? Dan krijg je de speciale P-eikel. Met deze power-up is het mogelijk om een compleet level vliegend af te leggen.

Beschikbaarheid

New Super Mario Bros. U ligt 30 november in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.