Met de feestdagen worden onze woningen weer inbraakgevoeliger. Met dit in gedachten introduceert D-Link de Outdoor Cloud Camera. Een kleine, compacte camera om het huis in de gaten te houden.

De outdoor camera is gekoppeld aan de D-Link Mydlink Cloud Services platform waarmee je op afstand met de camera mee kunt kijken. Voor smartphone is zelfs een Mydlink app uitgebracht.

De camera is natuurlijk stof- en waterdicht zodat deze buiten gebruikt kan worden. Daarnaast worden stroom en data over dezelfde kabel verzonden om zo de hoeveelheid kabels terug te dringen.

De camera beschikt over een 1 megapixel CMOS sensor om 720p HD beelden mee vast te leggen. De camera beschikt over night vision en een PIR bewegingsdetector zodat deze alleen aanschakelt wanneer er ook daadwerkelijk iets rondom huis gebeurt.

Meeluisteren kan met de microfoon in de camera, maar praten tegen de geen die voor de camera staat is ook een optie door de ingebouwde speaker. Hierdoor kan de camera ook gebruikt worden als toegangssysteem.

Beelden kunnen worden opgenomen met een NAS die over opnamefuncties beschikt, of via de ingebouwde SD cardreader.

Beschikbaarheid

De D-Link HD PoE Outdoor Cloud Camera ligt nu in de winkels en kost €299.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.