Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Alles over GTA V

Kijk jij ook al zo uit naar de nieuwe Grand Theft Auto van Rockstar Games? Wij wel. GTA V belooft één van de belangrijkste releases van het jaar te worden. In deze post vertel ik je graag wat we al over deze nieuwe game weten.

In de eerste trailer (boven) kregen we veel achtergrondinformatie over de verhaallijn van GTA V. In de tweede trailer die vandaag is vrijgegeven, leren we dat het drie karakters zijn die de hoofdrol in GTA V spelen. Terwijl je speelt kun je in sommige gevallen twee tot drie hoofdpersonen tegelijk moeten spelen. Dat is nieuw voor de serie, maar Rockstar belooft de gameplay heel te houden ;-).

De nieuwe karakters in GTA V zijn Trevor, Franklin en Michael. Details over deze karakters zijn in de onderstaande trailer te zien en beloven veel goeds.

De verhalen van GTA V spelen wederom in Los Santos. Toch wel mijn favoriete stad uit de GTA series. Los Santos is trouwens groter dan ooit tevoren. Wil je voorkomen dat je op de dag van de release naast de game grijpt? Vanaf deze maand is het mogelijk om een pre-order te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.