Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

23 Games Beschikbaar Tijdens de Wii-U Lancering

We moeten nog even wachten tot 30 november, maar dan ligt hij in de winkel: de nieuwe Wii U. Op de dag van de lancering belooft Nintendo 23 games in de schappen te hebben liggen. Van remakes tot compleet nieuwe titels, het is een prachtige selectie geworden.

De hele lijst bestaat uit Funky Barn, Black Ops II, Skylanders Giants, Transformers Prime, EA Sports FIFA 13, Mass Effect 3, Ben 10, Family Party, Tank! Tank! Tank!, Tekken Tag Tournament, Nintendo Land, New Super Mario Bros. U, Sonic & All Stars Racing Transformed, Warriors Orochi 3, Darksiders 2, Assassin’s Creed III, Just Dance 4, Rabbids Land, Sports Connection, Your Shape, ZombiU, Batman: Arkham City Armoured Edition en Game Party Champions.

In totaal zal je drie edities van de Wii U in de schappen zien liggen. Het Basic Pack bevat een witte Wii U. Wil je de zwarte Wii U, dan zit deze in het Premium Pack. Het premium pack bevat de nodige standaards voor jouw Wii U GamePad, het Wii U systeem zelf en de sensorbalk die we kennen van de Wii. Daarnaast bevat het de game Nintendo Land.

Naast het Basic en Premium pack, heeft Nintendo kenbaar gemaakt dat er ook een ZombiU uitvoering van het Premium Pack zal zijn. Deze bevat in plaats van Nintendo Land de game ZombiU. Nintendo zal ook een winkelcentrum tour plannen waarbij je de Wii U zelf kunt uitproberen. Natuurlijk houden we je op de hoogte zodra wij meer weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.