Une Bobine, USB kabel en Standaard Ineen

USB kabeltjes zijn doorgaans niet de meest spannende gadgets. Toch hebben de ontwikkelaars bij Fuse Kitchen een leuke, nieuwe toepassing bedacht. Een USB kabel die sterk genoeg is om ook als standaard dienst te doen.

De kabel is er in meerdere smaken. Zo is hij te koop met de klassieke dock connector van Apple en een micro-USB aansluiting voor alle andere moderne smartphones. Is de Une Bobine te lang, bijvoorbeeld omdat je hem in de auto gebruikt, dan hebben ze ook nog de Petite Bobine. Hetzelfde idee, maar dan korter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Une Bobine, USB kabel en Standaard Ineen”

  1. Hi there, it looks cool. Can you please tell me if I can buy the same in your country? Because I haven't found it in my. Maybe you can share the partnumber or even provide me with link?

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram