ThermaCell maakt Herlaadbare Voetverwarmers

De winter is nog ver weg, maar deze wordt wel steeds heftiger. Nu ben ik enkele jaren geleden in Canada naar een gebied met een temperatuur van -30 graden afgereisd. Je merkt op dat moment hoe belangrijk het is om voeten en handen warm te houden. Iets wat ook in Nederland gaat tellen. In Canada moesten we het met Chemische oplossingen doen, maar de mensen achter ThermaCell hebben een milieuvriendelijker alternatief ontwikkeld.

Het gaat namelijk om inlegzolen die je voeten elektrisch verwarmen. Sterker nog, deze inlegzooltjes beschikken zelfs over een eigen afstandsbediening zodat je tijdens het lopen de temperatuur naar wens aan kunt passen.

De zooltjes beschikken over een eigen, herlaadbare, accu en verbruiken per uur voor 5 dollarcent aan stroom en gaat 5 uur mee. Als ik het me goed herinner betaalde ik anderhalve dollar voor één chemische verwarmer die dan een uurtje of 6 meeging. Dus 6 uur verwarming voor twee schoenen kostte me $3.

Natuurlijk zijn de ThermaCells niet heel goedkoop. Een setje kost namelijk $150, en dan moet je ze nog importeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “ThermaCell maakt Herlaadbare Voetverwarmers”

  1. Hallo, weet iemand of deze ook opgeladen kunnen worden op het stroomnet van Nederland? Ik weet dat bijv. in de VS de stekker 3 polig is. Of is er ergens meer info beschikbaar over deze Thermacell.
    Mvg
    Kisoen

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram