Hoewel Samsung onlangs nog een Galaxy Beam smartphone met een ingebouwde Pico Projector introduceerde, lopen de Koreanen nu een stukje achter op de heren van SmartDevices. Zij hebben namelijk een tablet met een Pico Projector.

De Pico projector van de SmartQ U7 heeft een resolutie van 854 x 480 pixels. Dat is amper HD te noemen, maar het is wel de eerste tablet die je een beeld van 1.27 meter doorsnede geeft. Oké, het display van de tablet zelf meet slechts 7 inch en dat is dan ineens wel heel klein ;-).

De resolutie van het 7 inch display meet 1024×600 pixels en de dual-core 1Ghz CPU beschikt over 1GB aan RAM om beide schermen draaiende te kunnen houden. Verder krijg je 16GB aan opslagruimte op de tablet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.