Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Rowenta Start Ludieke Stofzuigeractie

Onlangs lanceerde Rowenta de nieuwe Silent Force Extreme stofzuiger. Een stofzuiger die ondanks haar zuigkracht, toch vooral heel stil moet zijn. Om deze ‘stilte’ te promoten geeft Rowenta iedere dag een stofzuiger weg.

Op de speciale Silent Force Extreme website kun je met je stem, of met de pijltoetsen van je toetsenbord, proberen te ontdekken hoe hard de 62DB is die deze stofzuiger tijdens het zuigen genereert. Lukt het je om die 62DB te vinden en twee seconden vast te houden, maak je kans op één van deze stofzuigers. Rowenta geeft iedere dag één stofzuiger weg en je kunt dagelijks meespelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.