Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Bevestigd Monster Hunter 3 en Ninja Gaiden 3 voor Nederland

We zagen het al in de laatste Nintendo Direct, maar we weten nu zeker dat Monster Hunter 3 Ultimate en Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge naar Nederland komen. Dit heeft Nintendo vandaag bevestigd.

Monster Hunter 3 Ultimate zal in maart 2013 voor zowel de 3DS als de Wii U in de schappen liggen. Beide versies van de game werken nauw samen waardoor je de belevenissen op de Wii-U op de 3DS voort kunt zetten en andersom.

Op 11 januari volgt de release van één van de heftigste titels die Nintendo voor de Wii U zal lanceren: Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge. In dit derde deel van Ninja Gaiden zal het voor het eerst mogelijk zijn om als Ayane te vechten. Daarnaast zullen na de release diverse andere karakters als DLC beschikbaar komen. De Wii U GamePad staat het daarnaast toe om voor het eerst overzicht te krijgen op de wapens die je bij je hebt of de aanvallen die je kunt uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.