Picture of Desiree Bos
Desiree Bos

New Style Boutique (3DS & 3DSXL)

Binnenkort kun je met je stijlgevoel de modewereld veroveren. Nintendo presents: New Style Boutique, wordt op 16 november gelanceerd voor Nintendo 3DS. Als assistent van een nieuwe modewinkel in de stad, kun je proberen je omhoog te werken tot de felbegeerde positie van boetiekeigenaar, waardoor jouw kledingstijl de hele stad beïnvloedt en je als een ster kunt stralen op de catwalk.

In deze mode game zitten veel mogelijkheden om je stijlgevoel te ontwikkelen tot een echte styliste. Er komen veel klanten naar jouw winkel met verschillende stijlen kleding, en juist daar moet jij de juiste match voor vinden. Je doel van de winkel is dat iedereen tevreden de winkel verlaat, daarvoor moet je voor iedereen de juiste match combineren van sieraden tot kleding.

Gelukkig heeft deze game ook de mogelijkheid uit een breed assortiment. Je kan kiezen tussen wel 12.000 artikelen. Daarbij is er keuze van verschillende merken en accessoires.  In deze game valt er wat nieuws te beleven. Namelijk voor het eerst tassen en ook mannenkleding. Naast dit stijlgevoel biedt Nintendo ook de mogelijkheid om je vermogen van de winkel te beheren en zelf je inkoop te doen, zodat je altijd de populairste artikelen in je winkel hebt hangen.

16 november winkeltje spelen in 3D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.