Netflix Mogelijk naar Nederland

Netflix is gigantisch in Amerika. Het is een video on demand dienst (films en series) die voornamelijk via internet werkt. De dienst is zelfs zo populair dat hardware makers als Playstation, Xbox, maar ook smartphone bouwers niet zonder een Netflix app de markt op willen.

Hoewel al langer de geruchten gaan dat Netflix de Nederlandse markt op wil, is daar nooit tastbaar bewijs voor gevonden. Tot afgelopen week… Netflix is namelijk op zoek naar Nederlands personeel om Netflix voor de Nederlandse markt klaar te stomen.

Naast Nederlands personeel, is Netflix ook op zoek naar Duits, Turks en Italiaans sprekende mensen. In Engeland en Ierland is Netflix al gestart, maar dat is niet vreemd gezien de taalbarrière erg laag is.

Als Netflix inderdaad hier aan de slag gaat, is de kans groot dat de VoD diensten van Pathé en MovieMax het erg zwaar krijgen. Andere VoD diensten zitten namelijk vast aan de kabelaars en TV zenders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.