Medion Lanceert de Akoya Windows 8 PC bij ALDI

Vandaag legt Medion haar eerste Windows 8 PC’s in de schappen van de ALDI. de PC had eigenlijk al op 26 oktober in de schappen moeten liggen zodat deze gelijktijdig met de lancering van Windows 8 verkrijgbaar zou zijn. Kennelijk ging er iets mis...

Specs

De PC bevat een AMD quad-core A8-5500 CPU die geklokt is op 3.7Ghz. Verder beschikt de machine over 4GB RAM geheugen en een ATI Radeon 7670 1024 MB DDR5 GPU. Ook voor gamers is de nieuwe Akoya dus een interessante machine. Verder krijg je bij de Akoya een 1TB HDD en de nodige USB 2.0 en 3.0 aansluitingen.

Software

Naadt Windows 8 zet Medion meteen even Windows Essentials 2012, MEDION MediaPack, CyberLink Power2Go, Cyberlink PowerDVD, Cyberlink MediaEspresso, Cyberlink PhotoDirector en Kaspersky Internet Security 2013 op de nieuwe Akoya.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram