Vandaag legt Medion haar eerste Windows 8 PC’s in de schappen van de ALDI. de PC had eigenlijk al op 26 oktober in de schappen moeten liggen zodat deze gelijktijdig met de lancering van Windows 8 verkrijgbaar zou zijn. Kennelijk ging er iets mis…

Specs

De PC bevat een AMD quad-core A8-5500 CPU die geklokt is op 3.7Ghz. Verder beschikt de machine over 4GB RAM geheugen en een ATI Radeon 7670 1024 MB DDR5 GPU. Ook voor gamers is de nieuwe Akoya dus een interessante machine. Verder krijg je bij de Akoya een 1TB HDD en de nodige USB 2.0 en 3.0 aansluitingen.

Software

Naadt Windows 8 zet Medion meteen even Windows Essentials 2012, MEDION MediaPack, CyberLink Power2Go, Cyberlink PowerDVD, Cyberlink MediaEspresso, Cyberlink PhotoDirector en Kaspersky Internet Security 2013 op de nieuwe Akoya.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.